Norge stilte i år som i fjor med bare deltager i Teigplogklassen. Pga. sein skuronn ble det ikke mulig for vår deltager i Vendeplogklassen å delta. Den var ingen andre som hadde anledning til å tre inn på kort varsel. Det er ikke noen god løsning med bare en deltager.. Det er alltid positivt å være flere på et lag. Det er sosialt og man kan også bakke hverandre opp.
Årets lag bestod av Kjartan Skadsem som deltager, Gabriel Thrane Skasheim som trener og Ole Tessem som dommer. Rasmus Mjølhus var også med som NP sin representant i WPO styret.
Mesterskapet gikk på Vestbo Gård like ved Thisted. Vertskap var Jonna og Bjarne Nielsen. Bjarne Nielsen har selv deltat flere ganger i VM . De hadde derfor lagt all sin prestisje i å presentere så fine forhold for deltagerne som mulig. De hadde tatt det beste av sine 15000 da? til trenings og konkuranse fellt. Det ble vist mye fin pløying og i år som i fjor ble det seier til Irland i Teigplog og Skottland i Vendeplog.
Etter en 18 plass på stubb og en 15 plass på eng ble det totalt en 18 på Kjartan Skadsem. Fra Norge var det og et helt busslass med supportere som viste godt igjen både på tevlingsfeltet og på premiefesten senere på kvelden.
Av andre saker fra Danmark kan nevnes at vår representant i det internasjonale styret, Rasmus Mjølhus ble valgt til ny Vise President i WPO
Fullstendig resultatliste se WPO’s web side: worldploughing.org

Se også artikkel i Bedre gardsdrift om hvordan det gikk i VM med våre norske deltagere.